social follow

Het busje

  • Het busje
  • Het busje
  • Geen servo-stuur
  • Verkocht
  • De eerste testrit

Het busje

Ik had het graag nog een beetje stilgehouden. Maar ja, soms gaan de dingen net iets anders dan wat je in gedachten hebt. Tom was zo enthousiast dat hij ons op zijn feestboekpagina wilde hebben. En daar onze beeltenis nu toch op "T3Busjes/TomLaureyns" staat te blinken en te prijken kan ik het net zogoed toegeven. Dus: ja! Ik heb een busje gekocht! En ja: ik heb mij een leurkaart aangeschaft. En ja: ik zou daar graag boeken mee gaan verkopen. 

Alleen... 

euh,

alleen is er nog geen boek dat goed genoeg is om te verkopen. 

Maar dat komt wel! 

Euh...

Ooit.

Daar wordt in ieder geval wel zeer hard aan gewerkt. 

De eerste testrit verliep nogal memorabel en eindigde op de pechstrook van de autostrade. Maar ik heb er weer wat uit geleerd. \o/

Wat ik heb geleerd? 

Euh... 

Punt één: neem steeds een GSM mee als je uit rijden gaat met een T3-model. In die moderne dingen zit er meestal een GPS, heel handig als je door een stad moet waar je de weg maar nauwelijks kent. Je kan er ook je partner mee opbellen als je op de pechstrook van de autostrade bent beland. Het voorkomt autostop-moves en het voorkomt armspierenpijn. 

Punt twee: check steeds het benzine-level van je tank voor je vertrek. Voor de volgende testrit voorzie ik een extra bidon. Zeer zeker dat. Met een T-3 weet je immers nooit waar je allemaal komt... 

Nu staat mijn camionet weer in de veilige haven van Tom waar James altijd waakt. Er moet namelijk nog een luifel aan bevestigd worden. En als dat gedaan is mag ik mij weer wagen aan een tweede testrit. En dan moeten er nog letters en prints opkomen. Simon, mijn broer, die deze website voor me maakte, gaat daarvoor zorgen. Als hij niet aan de computer zit, dan doet hij 'beletteringen' op voertuigen. Lucky-me. Ja, hee?

Nu dat boek nog... Voor zo'n 900 kg laadruimte zal ik nog veel moeten schrijven. 

Jaja, lucky-me...

 

 

 

 

Comments

Super . Hou ons op de hoogte waar en wanneer en ik rijd heel België rond tot bij je bolide te geraken. Waarom in afwachting van je boek al niet enkele van je kort verhalen, 130 woorden en blogs bundelen ? ( maar dan wel niet allemaal in 1 boek he, dat we toch verschillende keren moeten langskomen en vol verwachting wachten tot er nog iets uitgegeven wordt. ) weten dat er binnen Zoveel tijd iets nieuws uitkomt en dan vol spanning en ongeduld er naar toeleven. Om dan te spurten naar Nele's bolide. En dan het langverwachte bundeltje omarmen en koesteren. En vol gulzigheid willen lezen, maar toch beetje per beetje lezen omdat het anders te vlug voorbij zou zijn. Omdat je er dan langer van kan genieten.

Euh, Carla, als de bolide goed bolt, rijd ik ook wel naar jou toe hoor. :) *Ik hoor een toekomstmuziekje en ik weet niet of het ver of dichtbij is... * Veel kans dat het nog even duurt... Lucky-me kocht ook net een oud beestje om te leren onthaasten.

Add new comment