social follow

Boeken die ik las

Boeken die ik las

Ik lees vaak in de wagen wanneer manlief rijdt en wanneer de rit iets langer duurt. Als we mijn ouders gaan bezoeken heb ik - heen en weer - twee uur leesplezier! Of ik iets van de weg zie? Soms wel, ja. Verleden week zondag zag ik de rug van een seingever. 

 

Mr. Mercedes: Stephen King is altijd goed. Maar dit boek is anders... De entourage van de schrijver wellicht ook. Het is een thriller zonder bovennatuurlijke elementen. Ik heb genoten van dit verhaal. Spannend en levensecht. Jaaa! (Kost nog geen tien Euro bij Bol.)

Zilveren Vleugels en Tweedehands Vleugels. Geslaagd young adult van een Belgische schrijfster. Voor romantische zielen. Ik ben benieuwd naar het derde deel. Jaaa! (Spotprijsjes: 3,99 Euro bij Bol.) Een van de dochters moet een boek bespreken op school en ze vond het een leuke tip. 

De bijzondere van mevrouw Peregrine. Rare boeken voor rare mensen die houden van rare verhalen. Niet voor iedereen. Ik heb het uitgelezen omdat ik benieuwd was. Ja en nee. Ja omdat ik van rare verhalen hou en nee omdat ik er nog niet uit ben hoe raar mijn eigen boeken-in-wording al dan niet mogen worden/zijn. Ik ga zeker kijken naar de film hoewel ik ook bedenkingen heb. 

Hartslag, Verdwijn, De mefistoclub: drie geslaagde thrillers van Tess Geritsen. Jaaa!

Het smelt. Lize Spit deelt stront uit op het einde. Ik weet het niet zo goed. Ja en nee. 

Het meisje in de trein. What the fuck? Nee. Niet lezen als je een goed boek wilt lezen. 

 

Tips voor goeie boeken zijn altijd welkom. Iemand?

 

moods