social follow

Bio

Bio

Ik.

Ik schrijf. Vaak. Veel. In vlagen. In flows. In ups en in downs. 

Voor zover ik weet ben ik een gulzig mens. Met meer dan één wens. 

Ik schrijf. 

En ik leef. 

Vooral wanneer ik schrijf. 

Ik heb er thuis een speciaal plekje voor. Om te schrijven. Mijn schrijfbos is uitgerust met een handige magneetmuur zodat ik de intriges aan de bomen kan hangen. Het is mijn comfortzone, mijn toevluchtsoord en mijn werkplek. 

 

Mijn personages uit mijn boeken-in-wording...

Er leven personages in mijn hoofd en ze moeten er uit. Daarom dat ik schrijf. 

Ze doen soms rare dingen die niet goed zijn voor gewone mensen. Daarom dat ze in een veilig boek moeten. 

Zij komen op plaatsen waar wij alleen maar van kunnen dromen en zij gaan waar niemand hun is voorgegaan. Daarom dat ik het met zo veel mogelijk mensen wil delen en ik denk dat dit het beste kan, in een boek. 

Het is een gevaarlijke en delicate klus. Mijn personages laten zich niet zomaar vangen. Sommigen onder hen zijn sluw en ze hebben allemaal een sterke wil en een eigen verlangen. Ik moet opletten dat zij mij niet verhangen. Daarom ook dat boeken niet gratis behoren te zijn. Zie het als een gevarenpremie.

 

Neveneffecten en andere personages... 

Soms zie ik een woord. Of beleef ik één en ander. En dan gebeurt het dat er zomaar een verhaal uit rolt. En dan plaats ik hem op dit blog. Ik noem het de neven-effecten van een overvol verhalenhoofd. 

Plaatjes...

Door vrienden ontdekte ik Pinterest. Het bukt er van de inspirerende plaatjes. Zelf neem ik ook graag foto's en daar kan ik echt van genieten, maar die van anderen zijn evenwel de moeite waard. Als je op de blauwe link klikt, kom je op mijn moodboard op Pinterest terecht. 

<a data-pin-do="embedUser" data-pin-lang="nl" data-pin-board-width="400" data-pin-scale-height="240" data-pin-scale-width="80" href="https://nl.pinterest.com/nele8299/"></a>