Dit keer geen fictief verhaaltje, maar bittere ernst

Ik was zo verkeerd.

Verleden jaar woonde ik een lezing bij over elektrosmog, gegeven door stralingsgevoelige mensen. Dit op aanraden van een vriendin die dacht dat ik het interessant zou vinden. Daar zat ik dan, te luisteren naar mensen die spraken over “stralingsgevoeligheid”, een begrip die me toen uitermate vreemd in de oren klonk. Ik hoorde over vogels die dood neervielen in de lucht en over experimenten met 5G, en jawel: zelfs over “stralingsvluchtelingen” die allerlei gekke dingen deden om zichzelf te beschermen tegen elektrosmog.

Ik was sceptisch. Zeer sceptisch. Ik herinnerde me ook wel de fabeltjes van vroeger over koeien die zogenaamd geen melk meer gaven in de tijd dat de eerste stoomtreinen het land kwamen vervoegen. Maar ik luisterde zonder meer. Er was wel iets van aan. Het is immers al langer bekend dat mobiele telefonie ongezond is. Toch geloofde ik niet alles wat ze daar vertelden…

Dode vogels die uit de lucht neervallen? Kom nou? Zeg nu zelf? De mensen die de lezing organiseerden leken me echter wel verstandige en stabiele mensen. Ze vroegen me om actie te ondernemen en mensen te informeren. Ik dacht dat het niet allemaal waar was wat ze vertelden. Ze kwamen af met experimenten die de schadelijkheid van 5G zwart op wit aantoonden, maar die blijkbaar door de algemene consensus verworpen waren. Als het zo schadelijk was, dan zou men dit toch immers nooit toestaan?

Het onderwerp liet me evenwel niet los. Ik zocht verder naar informatie en ik was zo verkeerd.

Zij hadden zo veel gelijk.

Dokter Martin Blank, een expert op het gebied van straling op menselijk celniveau, was zo juist: “Iedere vorm van straling veroorzaakt stress op menselijk celniveau.” Iedere vorm van straling, ongeacht welke soort of welke hoeveelheid, veroorzaakt stress in onze menselijke cellen, en zorgt voor een aantasting van onze weerbaarheid tegen ziekte. Te veel straling maakt ongezond. Dan worden we “overpowered”. Vandaag de dag zien we de resultaten daarvan op wereldwijd niveau…

Volgens dokter Martin Blank zijn de stralingsnormen van de Europese Unie veel te hoog voor de menselijke gezondheid. Hij, zijn team en wetenschappers van over de hele wereld, inclusief onze Belgische dokter Marie-Claire Cammaerts-Tricot (VUB Brussel), staafden de schadelijkheid van stralingsnormen met tal van onderzoeken die de schadelijkheid van 5G zwart op wit aantoonden en die dus aangaven dat de normen ongezond waren voor de gezondheid. Toch werden deze onderzoeken aan de kant geschoven. Meer nog: ze werden zelfs belachelijk gemaakt.

Nu nog in vrijwel alle media, tot zelfs het wetenschappelijke tijdschrift Eos toe, zul je horen dat 5G misschien wel een lastig dossier is, en dat het net zo lastig is omdat er geen harde bewijzen zijn die de schadelijkheid van 5G duidelijk kunnen aantonen.

Maar die bewijzen zijn er wel!

Hoe komt het dan dat overheden nu overal uitrollen en uitpakken met deze nieuwe technologie?

Is het een complot?

Nee: het is geen complot. Dit is hoe de wereld draait: wie geld en macht heeft, die heeft het voor het zeggen. Dit is helaas altijd al zo geweest. Kijk maar naar vrouwenmisbruiker Weinstein: als je tegen me ingaat: dan zal ik mijn geld en mijn mannetjes betalen om jouw leven kapot te maken, dan ga je nergens veilig meer zijn en op die manier kan ik jarenlang mijn lullig gangetje gaan…

Kijk naar de tabaksindustrie: ook hier heeft het zeer lang geduurd voordat overheden werkelijk erkenden dat roken ongezond is.

Kijk naar het Stevia-product dat tientallen jaren uit de handel werd geweerd dankzij de lobby van de suikerbietfabrikanten.

5G is een gelijkaardig verhaal.

De Europese Unie heeft haar stralingsnormen verhoogd dankzij een dealtje met de telecom-industrie. In ruil daarvoor kreeg de EU het voor elkaar dat ieder berichtje en ieder mobiel telefoontje binnen Europa dezelfde prijs zou bedragen.

Politici zijn deal-makers. Dit zijn geen dokters gespecialiseerd in de materie.

Net omdat het begrip “stralings-gevoeligheid” zeer nieuw is, zijn ook weinig artsen vertrouwd met de materie. De telecom-industrie heeft door onze algemene onwetendheid vrij spel om lustig verder te doen en mensen verder ziek te maken. Daarom roep ik iedere gezondheidswerker op tot het lezen van het boek van dokter Martin Blank.

https://www.bol.com/nl/p/overpowered/9200000032406844/

Mensen: informeer u. En wees u ervan bewust dat de mainstream-media ook veel belangen heeft in de 5G. Vele kranten moeten het immers steeds meer hebben van digitale vormen.

Mensen: neem dit serieus. Het was niet alleen in Nederland dat men dode vogels vond. Scrol verder naar beneden en bekijk de verzameling filmpjes: overal ter wereld waar men met 5G experimenteerde, zijn dode vogels uit de lucht gevallen. Dit is geen fabel: dit is echt. Laat je niet meer wijs maken dat 5G hier niets mee vandoen heeft. En laat je zeker ook niet meer wijsmaken dat er geen bewijzen zijn van de schadelijkheid. Kijk wat er wereldwijd gebeurt. Kijk naar de mensen die ziek worden, kijk naar hun klachten. Stralingsgevoeligen kennen die klachten al langer. Die klachten behoren niet langer aan de kant geschoven te worden. Dit gaat ons allemaal aan. Te veel straling maakt ziek. Dat moet de consensus zijn.

Verzet u tegen de verdere uitrol van 5G. We hebben genoeg, het internet werkt ook met 4G.

Aan de politici uit mijn streek vraag ik dringend om deze post te lezen, ernstig te nemen, te laten bezinken, eventueel het boek van dokter Martin Blank te lezen, en dan actie te ondernemen tegen de uitrol van de 5G in al onze gemeenten.

In alle documenten van de telecom staat er beschreven dat zij kunnen stoppen als er klachten zijn. We moeten er toch geen tekening meer bij maken?

Alstublieft neem dit serieus. Werk samen.

 

1) Vijf februari 2020: Rome: honderden dode vogels gevonden: 

https://webmeteo.altervista.org/roma-rinvenuti-centinaia-di-uccelli-morti-al-suolo/?fbclid=IwAR0cJir_cgTE9Y2rqLHGp32MhUIDHDGfwyuMu3Z9Mt5aN-b0ted1JhaT0io

 

2) In januari 2011 vielen er ook duizenden vogels dood neer, eerst in de VS, dan in Zweden. Op die plaatsen experimenteerde men met 5G.
3) 12 december 2019: Politie in Noord-Wales onderzoekt de mysterieuze dood van honderden vogels die uit de lucht dood neervielen op de weg.
4) Op 2 april 2020 in het Verenigd Koninkrijk liggen er tig van dode vogels op de weg. De vogels vallen er letterlijk uit de bomen. Een wakkere burger heeft een stralingsmetertje bij en benoemt de stralingswaarden als "outrageous"... De magnetron is er jaloers op.
5) 15 februari 2019 : wetenschappers voeren autopsie uit nadat 20 000 vogels zijn omgekomen voor de Nederlandse kust.

6) 9 april 2020: duizenden dode trekvogels in Athene op straten en op balkons, volgens de gazet zijn de vogels omgekomen door een hevige wind??? (Kijk eens naar de front-foto: redelijk wat antennes op de daken... Ik zeg niets...)

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/dieren/duizenden-dode-trekvogels-in-griekse-straten-en-op-balkons-als-gevolg-van-hevige-wind~a246c891/?fbclid=IwAR0ciljq1OqyJFo2RdQb85AArFXQtT5-Ls_IcjouZwnZNb-hM-IpFDzz_BA

7) 17 april 2020: mezen in Duitsland getroffen door onbekende ziekte. Ook in Nederland zijn er meldingen gedaan van zowel dode als zieke pimpelmezen. Het Dutch Wildlife Health Centre van de Universiteit Utrecht kreeg de afgelopen tijd meldingen van soms tot wel tien dode pimpelmezen. Het centrum heeft vijf dode mezen onderzocht. Vier van de dieren hadden een longontsteking, zegt het DWHC. Het is niet duidelijk waardoor die longontsteking is veroorzaakt.

https://nos.nl/artikel/2330801-mezen-in-duitsland-getroffen-door-onbekende-ziekte.html?fbclid=IwAR17yO6CjJfIqZf7TMQeK0v_hwDWkPh3XvFzHkBWhzJqN22i96B0cXFy8VE

 

5G is niet okee, 5G in BELGIË-NEE!
5G is niet okee, 5G in BELGIË- NEE!
5G is niet okee, 5G in BELGIË- NEE!

reacties

Plaats zelf een reactie

Over tekstopmaak

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.