Charles Camembert & De Geluksvogels

Toneelstuk van mijn hand. Geïnspireerd op de geluksboeken van Leo Bormans, de avonturen van Geronimo Stilton en onze eigen fantasie. Een verhaal schrijf je nooit alleen. Ik voel veel dankbaarheid voor alle hulp en kritische opmerkingen van het voltallige Kastanjeteam die het de gewenste richting opstuurden. Zonder hen geen verhaal. Ook ben ik dankbaarheid verschuldigd aan alle leerlingen en leerkrachten die nu hun rollen aan het instuderen zijn. Zonder al deze toppers geen toneel. 

“Charles Camembert & De Geluksvogels” is een schooltoneel waar alle leerlingen van peuter tot zesdeklasser aan kunnen deelnemen. Het was een geweldig leuke opdracht. Het stond al tijden op mijn onmogelijke bucketlist en voor mij is het als een droom die uitkomt.

En er is nog meer: het maken van een film stond ook op mijn onmogelijke lijst en de kans is groot dat ik dit binnenkort ook zal kunnen afstrepen… Want dit toneelstuk is niet zomaar een toneelstuk. Het is een compleet totaalspektakel met muziek, dans, toneel en film. 

 

 

reacties

Plaats zelf een reactie

Over tekstopmaak

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.