Ronny

Als goede vriendin ben ik misschien niet zo geplaatst om dit boek aan te bevelen. (Of misschien juist daardoor wel.) Greet en ik raakten ongeveer in dezelfde periode besmet met het schrijfvirus. Onze dochters zaten toen in het zesde leerjaar van de basisschool. Ondertussen zitten zij nu in hun zesde jaar van het middelbaar onderwijs... Ik weet dat Greet hier hard aan heeft gewerkt. En het resultaat is er! Geef het een kans en laat Ronny tot leven komen in uw gedachten.  

U kunt het boek bestellen bij de boekhandel of bij boekenbestellen.nl

Ronny, Greet Foulon

Ik vind het een geweldig mooie cover. 😍😍😍

Dit is de flaptekst van Ronny: 

“Ronny, vierenveertig jaar, is kinderloos en woont alleen. Reeds twintig jaar werkt hij als boekhouder, omdat hij graag met cijfers werkt. Liever dan met mensen. s’ Avonds eet Ronny zijn boterhammen met salami en ploft zich dan daarna in de zetel neer om naar vrouwen te kijken. Vrouwelijke, strak gespierde atletes op tv. Of rondborstige, schaars geklede vrouwen uit zijn collectie erotische tijdschriften. Zolang het maar vrouwen zijn op papier of op het scherm, vrouwen die niet kunnen praten en hem niet kunnen aanraken. Deze zekerheid stelt hem gerust, want met vrouwen heeft hij tot dusver alleen maar miserie gehad.  Helaas zijn er twee vrouwen wiens aanwezigheid hij niet kan vermijden. Zijn moeder en Sonja, zijn collega, die hem meer dan lief is, met woorden belaagt. Maar dan ineens is daar Sonja’s aanraking, haar blik en die zin ze uitspreekt. Een gebaar waar Ronny stil van wordt en waardoor zijn wantrouwen in alles wat hem omringt, beetje bij beetje verbrokkelt. Heeft de toekomst hem dan toch nog iets te bieden?"

Ronny, Greet Foulon

 

 

😘

Ronny, Greet Foulon
Ronny, Greet Foulon

reacties

Plaats zelf een reactie

Over tekstopmaak

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.