Geluksvogel

Charles Camembert & De Geluksvogels

Eindelijk mag ik het zeggen: ik heb een toneelstuk geschreven. En wat meer is: ze gaan het spelen ook! Heel binnenkort! Er zijn drie voorstellingen voorzien in mei.  

“Charles Camembert & De Geluksvogels” is een schooltoneel waar alle leerlingen van peuter tot zesdeklasser aan kunnen deelnemen. Het was een geweldig leuke opdracht. Het stond al tijden op mijn onmogelijke bucketlist en voor mij is het als een droom die uitkomt. Ik ben de leerkrachten en de leerlingen van basisschool De Kastanje zeer dankbaar voor deze mooie ervaring.  

En er is nog meer: het maken van een film stond ook op mijn onmogelijke lijst en de kans is groot dat ik dit binnenkort ook zal kunnen afstrepen… Want Charles Camembert & De Geluksvogels is een compleet totaalspektakel: met muziek, dans, toneel en film. Ik knijp tegenwoordig regelmatig eens in mijn eigen wang om mezelf ervan te verzekeren dat dit leven echt is.

April en mei worden spannende maanden, met de repetities in volle gang. De opvoeringen zullen plaatsvinden in zaal Sint-Jozef van de Kastanje en dit op vrijdag 17-05 (19u), zaterdag 18-05 (18u) en op zondag 19-05 (15u). 

 

geluksvogel

Promofilmpje
(En dit zijn Kiwi en Banaan)

reacties

Plaats zelf een reactie

Over tekstopmaak

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.